استان ها
کد خبر : 6325
یکشنبه - 17 تیر 1397 - 14:14

وزیر کشور از طرح ۴۶ هزار هکتاری دشت سیستان دیدن کرد

[ad_1] مجری طرح ۴۶ هزار هکتار آبیاری نوین به دشت سیستان در حاشیه این بازدید به خبرنگار ایرنا گفت: این طرح که در سال ۹۳ بعد از سفر رئیس جمهوری و اعضای هیات دولت به استان مصوب شد هم اینک ۶۵ درصد پیشرفت فیزیکی دارد.محمد جواد صالحی افزود: در گام نخست این طرح ۵۰۰ میلیون […]

وزیر کشور از طرح ۴۶ هزار هکتاری دشت سیستان دیدن کرد

[ad_1]

مجری طرح ۴۶ هزار هکتار آبیاری نوین به دشت سیستان در حاشیه این بازدید به خبرنگار ایرنا گفت: این طرح که در سال ۹۳ بعد از سفر رئیس جمهوری و اعضای هیات دولت به استان مصوب شد هم اینک ۶۵ درصد پیشرفت فیزیکی دارد.
محمد جواد صالحی افزود: در گام نخست این طرح ۵۰۰ میلیون دلار به دستور رهبر معظم انقلاب از منابع صندوق توسعه ملی اختصاص یافت.
وی ادامه داد: همچنین۳۵۰ میلیون دلار اعتبار نیز برای تکمیل این طرح خردادماه امسال در هیات دولت به تصویب رسید.
صالحی اضافه کرد: این طرح بزرگ در پنج شهرستان زابل، هامون، نیمروز، هیرمند و زهک در قالب ۱۶ ناحیه عمرانی با ۱۷ ایستگاه پمپاژ و ۱۹۲ دستگاه الکترو پمپ در دست اجرا است.
مجری طرح ۴۶ هزار هکتار آبیاری نوین به دشت سیستان اظهار داشت: بر اساس مطالعات انجام شده سالیانه ۴۰۰ میلیون متر مکعب آب اختصاصی از طریق این طرح در اختیار بهره برداران بخش کشاورزی قرار می گیرد.
صالحی اضافه کرد : ۲۱ کارگاه با ۲۱ پیمانکار در منطقه سیستان مشغول بکار هستند.
وی اظهار داشت: جلوگیری از مهاجرت ساکنان منطقه و پیامدهای ناگوار اجتماعی و سیاسی آن بر کشور، ناپایداری اکوسیستم طبیعی و انسانی منطقه، بالا بودن تلفات انتقال و توزیع آب، تبخیر افزون بر چهار هزار میلیمتر در سال، وجود اقلیم خشک و رطوبت کم و دمای بالای ۴۸ درجه سانتی گراد، وابستگی کامل اقتصادی معیشت و اشتغال مردم به بخش کشاورزی ضرورت راه اندازی این طرح را دو چندان کرده است.

*رفع مشکل تامین اعتبار طرح ۴۶ هزار هکتاری سیستان اولویت است
وزیر کشور درحاشیه بازدید از این طرح در جمع خبرنگاران گفت: رفع مشکل اعتبار و تامین مواد اولیه طرح ۴۶ هزار هکتاری آبیاری نوین دشت سیستان در اولویت پیگیری دولت قرار دارد.
رحمانی فضلی به نقل از مجری طرح افزود: این طرح با افزون بر ۶۵ درصد پیشرفت فیزیکی تا پایان امسال آماده بهره برداری می شود.
وی گفت: هم اینک از ۱۷ ایستگاه پمپاژ طرح ۱۴ ایستگاه آماده بهره برداری است.
وزیر کشور اضافه کرد: با توجه به اینکه زیر ساخت های طرح برای ۱۵۰ هزار هکتار زمین از دشت سیستان آماده شده است اما آبدهی به ۴۶ هزار هکتار در اولویت قرار دارد.
رحمانی فضلی تاکید کرد: امیدواریم این طرح برای بهره برداران بخش کشاورزی شمال سیستان و بلوچستان فایده داشته باشد.
به گزارش شورا نیوز به نقل از ایرنا ،وزیر کشور در سفر یک روزه به شمال سیستان و بلوچستان علاوه بر طرح ۴۶ هزار هکتاری آبیاری نوین دشت سیستان از بازارچه مرزی تخت عدالت، منطقه ویژه رامشار و محدوده منطقه آزاد سیستان بازدید می کند.
همچنین شرکت در نشست با معتمدان شهرستان زهک، نشست بررسی مشکلات سیستان با حضور معاونان وزرا و شرکت در شورای اداری سیستان و بلوچستان از دیگر برنامه های سفر وزیر کشور و هیات همراه به این استان است.
معاون آب و خاک و مدیر کل دفتر بحران وزارت جهاد کشاورزی، نمایندگان مردم سیستان در مجلس شورای اسلامی، معاونان سازمان جنگل‌ها، مراتع و آبخیزداری کشور، استاندار جمعی از مسئولان دستگاههای اجرایی استان وزیر کشور را در این سفر همراهی می کنند.
سیستان با پنج شهرستان زابل، هیرمند، زهک، نیمروز و هامون در شمال استان سیستان و بلوچستان و همسایگی کشور افغانستان واقع شده است.
سیستان با پنج شهرستان زابل، هیرمند، زهک، نیمروز و هامون در شمال استان سیستان و بلوچستان و همسایگی کشور افغانستان واقع شده است.
۷۳۱۶*۳۲۱۳ **۶۰۸۱

انتهای پیام /*

[ad_2]

منبع

این خبر توسط موتور جستجوی شورا نیوز دریافت شده و مسئولیت آن به عهده منبع می باشد