[ad_1]

اکبر فتحی روز شنبه در گفتگو با خبرنگاران اعلام کرد: با توجه به ظرفیت بالای تجارت خارجی محصولات کشاورزی استان، تسهیلات و حمایت های لازم برای توسعه تجارت محصولات کشاورزی در قالب ایجاد هلدینگ، شرکت های بازرگانی و زنجیره های ارزش محصولات کشاورزی ارائه می شود.
وی توسعه کشت سفارشی محصول را در گروی توسعه کمی و کیفی شرکت های بازرگانی و تجاری محصولات کشاورزی دانست و گفت: ارتباط دو سویه بین بخش بازرگانی و تولید ایجاد ارزش افزوده مناسب ضروری است.
وی ادامه داد: وقتی هدف افزایش صادرات است باید موضوع افزایش تولیدات و داشتن بازرگانی قوی بیش از پیش مورد توجه قرار گیرد؛ در وضعیت فعلی با خروج آمریکا از برجام و اعمال تحریم های جدید به نظر می رسد صادر کنندگان هم نیاز به بازاریابی جدید دارند و حضور در بازارهای جدید صادراتی و موفقیت در این بازارها پیش شرط هایی دارد که مهم ترین آن رقابت پذیر بودن کالاهای صادراتی است.
رییس سازمان جهاد کشاورزی استان افزود: این رقابت از جهت کیفیت و قیمت، نیازمند تحقق مشوق های صادراتی است و اعمال بسته حمایت از صادرات غیرنفتی و اقدام برای اجرایی کردن برنامه های دولت با هدف تحقق اهداف از پیش تعیین شده در قانون برنامه ششم توسعه مبنی بر افزایش صادرات ضروری است و در چنین شرایطی تنها تکیه به صادرات کافی نیست، بلکه باید به سمت سرمایه گذاری های مشترک روی آورد.
استان آذربایجان شرقی دارای یک میلیون و ۲۰۰ هزار هکتار اراضی کشاورزی است که سالانه بیش از ۵ میلیون تن محصول در این اراضی تولید می شود.
عمده صادرات بخش کشاورزی استان آذربایجان شرقی شامل خشکبار، فرآورده های لبنی، محصولات باغی و امحا و احشای دامی است.
روسیه، امارات متحده عربی، ارمنستان، ترکیه و مصر از جمله کشورهای هدف صادرات محصولات کشاورزی استان هستند.
۳۰۷۱/۵۱۸

انتهای پیام /*

[ad_2]

منبع خبر