[ad_1]
به گزارش خبرنگار ایرنا؛ هوشنگ بازوند روز چهارشنبه در نشست بررسی مشکلات شهرستان های زلزله زده در استانداری افزود: از مجموع ۶۴۰ میلیارد ریال کمک های مردمی، مبلغ سه میلیون ریال دیگر نیز به صورت بلاعوض از طریق هلال احمر به حساب زلزله زدگان واریز شده است.
وی گفت: با همه تبلیغاتی که در زمینه پرداخت نشدن کمک ها به مردم زلزله زده برعلیه مجموعه های دولتی صورت گرفت، مردم اعتماد خوبی به هلال احمر داشتند و مبلغ زیادی به زلزله زدگان کمک کردند.
بازوند تصریح کرد: با توجه به حجم گسترده خانوارهای آسیب دیده، تعداد خانوارهای باقی مانده احتمالی نیز در روزهای آینده با کمک هلال احمر، بنیاد مسکن و فرمانداری ها جمع بندی شده و فهرست این افراد به هلال احمر ارائه می شود.
نماینده عالی دولت در استان کرمانشاه در ادامه با تاکید بر عادی سازی فضای شهرها و روستاهای مناطق زلزله زده، گام نخست تحقق این موضوع را جمع آوری چادرها و کانکس های بلااستفاده دانست و گفت: اگر خانواری در این فضاها ساکن نیستند باید آن را جمع آوری کرد.
بازوند یادآور شد که باید اعتباری از دولت برای جمع آوری کانکس ها و چادرهای بلااستفاده جذب کنیم و آنها را از مردم خریداری و اسقاط نماییم چرا که موجب زشت شدن سیمای شهرها و روستاها و بروز مشکلاتی برای این مناطق می شود.
وی گفت: حدود چهار هزار کانکس مردمی در مناطق زلزله زده استان وجود دارد و آن تعدادی که مردم از آن استفاده نمی کنند را باید جمع آوری کنیم.
استاندار کرمانشاه از فرمانداران و شهرداران مناطق زلزله زده خواست بر تمام ساخت و سازها و فعالیت موسسات دولتی و خصوصی در این مناطق نظارت و کنترل جدی داشته باشد.
وی از بنیاد مسکن نیز خواست که تمام اقدام ها و فعالیت های خود در مناطق زلزله زده را با هماهنگی فرماندار انجام دهند.
بازوند با یادآوری اینکه برای تسریع در بازسازی مناطق زلزله زده نیازمند همکاری و مشارکت همه گروه ها و افراد هستیم، گفت: هر گروهی که علاقه مند به کار در مناطق زلزله زده است باید با فرمانداری هماهنگی کند.
استاندار کرمانشاه در ادامه بیان کرد: مدیریت ارشد استان از ابتدای وقوع زلزله تاکنون با دقت و حساسیت موضوعات و مشکلات موجود را مورد بررسی قرار داده و برای حل آن ها تصمیم گیری های مناسب کرده است.
بازوند استفاده از فضای بوستانها و تفریح گاه ها در شهرهای زلزله زده را حق طبیعی مردم آسیب دیده دانست وافزود : برخی گروه های مردم نهاد و غیره که کانکس های خود را در این فضاها مستقر کرده اند باید هرچه سریعتر با همکاری فرمانداری ها، آن ها را به مکان های دیگری جابه جا کنند.
وی در ارتباط با بازسازی مساجد مناطق زلزله زده نیز گفت: ۱۵۰ میلیارد ریال اعتبار برای این منظور در نظر گرفته شده است.
زمین لرزه ۷.۳ ریشتری ۲۱ آبان ۹۶ در ۱۱ کیلومتری بخش ازگله و ۳۲ کیلومتری شهرستان سرپل ذهاب در غرب کرمانشاه ۶۲۰ کشته و ۱۲ هزار و ۳۸۶ مصدوم داشت.
این زلزله به ۱۰ شهرستان و یک هزار و ۹۳۰ روستای استان کرمانشاه خسارت زد و براساس ارزیابی بنیاد مسکن انقلاب اسلامی حدود ۱۰۰ هزار واحد مسکونی شهری و روستایی آسیب کلی و جزئی دیده اند.
۳۰۳۳/۸۰۶۶
انتهای پیام /*
[ad_2]
لینک منیع :
به اطلاع میرساند تین خبر توسط موتور جستجوی شورا نیوز دریافت شده و این رسانه در خصوص محتوای آن هیچ مسولیتی ندارد