به گزارش شورانیوز به نقل از خانه ملت، محمود صادقی در نشست علنی نوبت صبح امروز (یکشنبه، ۸۸ اسفندماه) مجلس شورای اسلامی، در تذکر آییننامهای گفت: ابتدا که به عنوان نماینده وارد مجلس شدیم برخی از نمایندگان قدیمی عباراتی می گفتند که معنای آن را نمی فهمیدیم،الان کم کم متوجه می شویم. می گفتند ما ابتدا که نماینده شدیم فکر می کردیم فاعل به اختیاریم، در انتهای نمایندگی متوجه شدیم که مفعول به اضطرار هستیم.
لاریجانی خطاب به صادقی گفت: کدام نماینده قدیمی این حرفها را به شما گفته است، باید اسم آن نماینده را ذکر کنید، شما با لفظی که بکار بردید شأن مجلس را ضایع می کنید.
وی خطاب به نمایندگان ادامه داد: الان نمایندگان مجلس شما تصمیم میگیرید یا فاعل به اختیار هستید؟ چرا اینگونه صحبت می کنید.
نماینده مردم تهران در مجلس شورای اسلامی افزود: بنده در خصوص تبصره ۲۱ پیشنهاد رفع ابهام دادم که شما این پیشنهاد را قبول نکردید. در خصوص استفاده از منابع صندوق توسعه ملی اعتراضاتی از سوی نمایندگان بود که آقای لاریجانی شما می فرمایید اذن مقام معظم رهبری در این رابطه است. ما معتقد و مطیع ولایت هستیم اما شما مسائل را به طور شخصی رفع و رجوع میکنید در حالی که باید به طور شفاف اعلام شود که در چه مواردی مقام معظم رهبری اذن می دهند.
صادقی ادامه داد: به عنوان مثال اختصاص صد میلیون دلار از صندوق توسعه ملی به صدا و سیما که باید ذخیرهای برای نسل آینده کشور باشد چه توجیهی دارد؟
لاریجانی در پاسخ به تذکر صادقی نماینده تهران گفت: من به عنوان رئیس مجلس مواردی را که از طرف دولت در لایحه ذکر شده بود را بررسی کردم و بنده در حاشیه آن نوشته بودم این موضوعات خلاف قانون است اما بعد آقایان گفتند ممکن است مقام معظم رهبری اجازه بدهد.
رئیس مجلس ادامه داد: بنده در این رابطه سوال کردم و بعد از مدتی دفتر مقام معظم رهبری بیان کردند که تا سطوحی میتوانید این کار را انجام دهید بنابراین اذنی در این رابطه داده شد البته اگر شما رأی ندهید این قابل پذیرش است اما زمانی که رأی داده شده است مانعی در این رابطه وجود ندارد.
وی ادامه داد: در خصوص موضوع ابهام در رابطه با ماده ۲۱ نیز مطرح کرده بودید بنده موضوع را بررسی کردم و متوجه شدم ابهامی در این رابطه وجود ندارد بنابراین شما میتوانستید پیشنهاد حذف مانند بقیه دهید اما واقعا ابهامی در این رابطه وجود نداشت و خواهشا لفظی را که فرمودید اصلاح کنید به دلیل اینکه خودتان با دست خودتان مجلس را تضعیف نکنید.