به گزارش «شورا نیوز» و به نقل از ایسنا، در سیصد و چهلمین جلسه شورا رسیدگی به اعتراض فرمانداری به مصوبه اصلاحیه چگونگی محاسبه و اخذ بهای خدمات مدیریت پسماند در دستور قرار گرفت و براین اساس اعتراض فرمانداری، تعیین بهای مدیریت پسماند بیشتر از تورم سالیانه بوده است که در ابتدای بررسی موضوع علیرضا دبیر رییس کمیسیون برنامه و بودجه گفت: پیشنهاد شورا نرخ ۱۸ درصد بوده که این امر برای دوسال در نظر گرفته شده که با احتساب این امر باید گفت ما سالی ۹ درصد افزایش قرار داده‌ایم که حتی از تورم ۱۰ درصد هم کمتر است.
محسن سرخو رئیس کمیته حمل ونقل نیز با بیان اینکه اگر تورم را بین ۸ تا ۱۰ درصد در نظر بگیریم هر عددی بیش از این ارقام در هر حوزه ای اعلام شود سبب افزایش تورم خواهد شد؛ افزود : ما باید درآمد خود را از محل بازیافت تامین کنیم.

رضا تقی پور نیز گفت: تا سال ۹۰ می بایست یارانه پسماند قطع می شده بنابراین افزایش بهای ۱۸ درصدی در جهت تامین هزینه ها می باشد.

احمد دنیا مالی نیز گفت: بر اساس مصوبه هیات وزیران در سال ۹۴ طی یک بازه زمانی ۴ الی ۵ ساله یارانه پسماند به طور کل باید قطع شود. بر این اساس تعیین نرخ باید در جهت تعیین قیمت واقعی باشد.

مهدی چمران نیز در ادامه بررسی این امر گفت: در نظر داشته باشید که تولید پسماند در ایران ۳ برابر استاندارد جهانی است و در این شرایط هر چقدر بهای مدیریت پسماند ارزان تر باشد اسراف ها و تولید زباله هم بیشتر خواهد بود .در نهایت اعضای شورا بر مصوبه قبلی خود اصرار داشتند و اکثریت اعضا نیز به این تصمیم رای موافق دادند.

بنا براعلام روابط عمومی شورای شهر، در ادامه مصوبه “الزام شهرداری تهران به ارائه لایحه چگونگی و نحوه کمک رسانی جهت رفع مشکلات اخیر در استان خوزستان” دیگر اعتراض فرمانداری تهران بود که اعضای شورا در این مورد نیز بر مصوبه قبلی خود اصرار داشتند .

معصومه آباد رئیس کمیته ایمنی شورا در این زمینه گفت: حضور شهرداری تهران به ویژه در ایجاد شرایط مناسب در زمینه های فضای سبز و خدمات بهداشتی در استان خوزستان به ویژه خرمشهر قابل تقدیر است و این موضوع را هم در کنار حمایت روانی و معنوی مدیریت شهری تهران از مردم خوزستان در نظر بگیرید.

همچنین مصوبه تعیین نرخ کرایه انواع تاکسی در شهر تهران در سال ۹۶ (۱۰درصد) سومین مورد از اعتراضات فرمانداری بود اعضا بار دیگر بر مصوبه قبلی خود اصرار داشتند و به آن رای موافق دادند و در رسیدگی به اعتراض فرمانداری به مصوبه الزام شهرداری تهران به تهیه و تدوین برنامه پنج ساله سوم شهرداری تهران نیز اعضای شورا با درج اصلاحات متنی در این مصوبه موافقت کردند.

تبدیل خانه هنرمندان۲ به خانه معماری استاد لرزاده

همچنین موضوع تبدیل خانه هنرمندان ۲ به خانه معماری (استادلرزاده) موضوع یکی از دستورات جلسه امروز شورای شهر تهران بود که با اعمال اصلاحات لازم به تصویب اعضای شورای شهر تهران رسید.
مرتضی طلائی با اشاره به اصلاحات انجام شده در متن لایحه گفت: با این مصوبه عرصه و اعیان خانه استاد لرزاده همچنان در دست شهرداری باقی مانده و در ترکیب هیئت امنا این خانه یک نفر از اعضای شورای شهر و یک نفر از انجمن معماری کشور قرار می گیرند.
پرویز سروری، عضو شورای اسلامی شهر تهران در خصوص این خانه و خانه های مشابه اظهار کرد: بلاخره باید تصمیمی منطقی برای اینگونه خانه ها شهر گرفته شود و باید توجه داشت که این موضوع از اولویت های مدیریت شهری نیست و همچنین باید میزان خروجی هر یک از این خانه ها برای مردم و نظام را نیز من نظر گرفت و بررسی کرد.
مهدی چمران، رئیس شورای اسلامی شهر تهران با اشاره به سوابق استاد لرزاده تصریح کرد: استاد لرزاده به حق یکی از بزرگترین و برجسته ترین معماران ایرانی و اسلامی تاریخ کشور است.
وی ادامه داد: این استاد برجسته فردی متدین و دلسوز بود و با وضو بر سر کار حاضر می شد و اینکه خانه خود استاد را به نام خانه استاد لرزاده نامگذاری کنیم کاری پسندیده است.
غلامرضا انصاری، عضو شورای اسلامی شهر تهران در همین خصوص با بیان اینکه هنر کار ظریفی است پیشنهاد داد تا تنها از شهرداری تهران در هیئت امنا این خانه استفاده نکنند و هنرمندان و اساتید برجسته معماری برای عضویت در این هیئت معرفی شوند.
در نهایت این دستور جلسه با رای اعضای شورای اسلامی شهر تهران به تصویب رسید.

انتهای پیام/