فرهنگ شهری
کد خبر : 5202
جمعه - 15 اردیبهشت 1396 - 21:45

چطور همانند شهید «محسن وزوایی» بشویم، شاید هم بالاتر!؟

رسیدن به مقام محسن وزوایی برای هیچ کدام از جوانان امروز ما سخت نیست بلکه اگر تلاش بشود، بسیار هم آسان است.

چطور همانند شهید «محسن وزوایی» بشویم، شاید هم بالاتر!؟

به گزارش «شورا نیوز» به نقل از  باشگاه خبرنگاران جوان؛میلاد جباری مولانا کارگردان تئاتر و نمایش «رویای شب دهم اردیبهشت» در گفتگو با خبرنگار حوزه تئاتر گروه فرهنگی باشگاه خبرنگاران جوان؛ در خصوص علت برگزیدن زندگینامه شهید «محسن وزوایی» برای اجرای نمایش گفت: محسن وزوایی شاخص است؛ چرا که شاخصه‌های شاخص بودن را دارد. محسن وزوایی یکی از یاران خط امام (ره) است و کسی است که در آن زمان که هیچ کس به زبان انگلیسی وارد نبود، به این زبان کاملا مسلط بود و در آن زمان که لانه جاسوسی تسخیر شده بود، در برابر تمام دوربین های خارجی ایستاد و شروع به برقراری نشست خبری با خبرنگاران خارجی کرد. بعد از آن به جنگ رفت و در سن ۲۱ سالگی دو مقام نخبه علمی و نخبه جنگ را از آن خود کرد. وی آدم خاص و آدم به‌روزی بود و توانست اهداف انقلاب را به آن ور مرزها صادر کند. سوال اینجاست که آیا این جرأت در یک جوان ۲۱ ساله امروزی وجود دارد یا نه؟

وی پیرامون موضوع و اهداف نمایش اظهار داشت: ما سعی کردیم یکسری اشتراکات بین یک جوان ۲۱ ساله دیروزی و امروزی را پیدا کنیم و شاخصه هایی که در اخلاق این شهید است را به نمایش گذاشتیم تا جوانان استفاده کنند.

جباری مولانا پیرامون گروه سنی برای تماشای این نمایش تصریح کرد: من تمام تلاشم این است که این نمایش را در دانشگاه های سراسر کشور اجرا کنم و نگاهم این است که نمایش را ببینند؛ چرا که نمایش، نمایش یک جوان متعهد، متخصص و نخبه است.

کارگردان نمایش «رویای شب دهم اردیبهشت» در خصوص تکرار بعضی از صحنه های نمایش بیان کرد: این تکرارها، لحظه های شهادت محسن وزوایی را از زمانی که گلوله توپ می خورد تا زمانی که به شهادت برسد، نشان می‌دهد. به روش شکستن زمان در نمایش.

وی همچنین پیرامون ملاک انتخاب بازیگران کار افزود: ایمان صفا در نمایش، نماینده قشری از جامعه است که نه نگاه درستی به انقلاب دارند و نه عرقی به میهن و الهام چرخنده هم به عنوان نماینده قشری است که در این جریان متحول می شود. بر اساس ارائه داده های این دو نفر، مخاطب قضاوت می کند.

مولانا در خصوص القای حال و هوای کربلا، امام حسین(ع) و ایام محرم با اجرای این نمایش به مخاطبان اظهار داشت: این اتفاق جمله لینک دو پلان است. ما در پلان پدر و مادر محسن جمله «آب بخور که دلت قرار بگیره» را برداشت کردیم و این جمله را در پلان بعد در زبان بیسیم چی می گذاریم که به محسن می گوید تا با این جمله، محسن را به یاد و خانه پدر و مادرش وصل کنیم تا بتوانیم در این بین لینک ایجاد کنیم.

میلاد جباری مولانا در پایان در خصوص کلام آخر خود گفت: تمام حرف ما در این نمایش این است که؛ یک جوان امروزی هم می تواند محسن وزوائی باشد و شاید هم بهتر از محسن وزوایی! رسیدن به مقام محسن وزوایی برای هیچ کدام از جوانان امروز ما سخت نیست بلکه اگر تلاش بشود، بسیار هم آسان است.