دسته‌بندی نشده
کد خبر : 4365
یکشنبه - 10 اردیبهشت 1396 - 22:07
معاون پژوهشی پژوهشگاه نیرو ؛

استفاده از فناوری‌های نوین، راه گشای مقابله با کاهش ریزگردها

قره‌پتیان گفت: به‌کارگیری فناوری نوین ارائه کننده راه حل‌هایی است که ما را به سمت استفاده بهتر و بهره‌وری بالاتر از تجهیزات راهنمایی می‌کند و نهایتاً باعث کاهش هزینه‌ها و زیان‌های احتمالی می‌شود.

استفاده از فناوری‌های نوین، راه گشای مقابله با کاهش ریزگردها

به گزارش «شورا نیوز» به نقل از پایگاه اطلاع رسانی وزارت نیرو (پاون)، پژوهشگاه نیرو و گروه مپنا با حضور «ستار محمودی» قائم مقام وزیر نیرو و «علی اکبر مهاجری» معاون تحقیقات و منابع انسانی وزیر نیرو شامگاه دیروز (شنبه) یک تفاهم‌نامه و یک موافقنامه همکاری امضا کردند.

موضوع تفاهم‌نامه بین دو گروه مپنا و پژوهشگاه نیرو برنامه‌ریزی، ایجاد زمینه های تکنولوژیک و حمایت مالی لازم برای طراحی و ساخت توربین گازی نیروگاهی کلاس F در یک برنامه ۵ ساله تا سال ۱۴۰۰ شمسی ذکر شده است.
همچنین در موضوع این تفاهم نامه به ایجاد کمیته های مشترک برای نظارت بر پیشرفت طراحی و ساخت اجزاء و محصول کامل و اختصاص بودجه و البته توسعه فناوری های لازم با افق ۱۴۱۰ شمسی برای تداوم مسیر طراحی و ساخت به محصولات کلاس های بالاتر اشاره شده است.
همچنین در این نشست یک موافقتنامه همکاری مشترک بین پژوهشگاه نیرو و شرکت مهندسی و ساخت توربین مپنا  با هدف توسعه فناوری، طراحی، ساخت و آزمون عملکرد توربین گاز MGT-75 امضا شد.
هدف از امضای این موافقتنامه شناسایی، انتقال و بومی سازی فناوری های نوین در حوزه توربین های گازی کلاس F و بالاتر، تولید محصول MGT-75 دارای مزیت رقابتی از نظر اقتصادی و زیست محیطی با راندمان ۳۸.۸ درصد تا ۳۹.۱ درصد و توان نامی ۲۱۰ تا ۲۳۵ مگاوات ذکر شده است.
همچنین از اهداف دیگر اشاره شده در این موافقتنامه می توان به جایگزینی محصول MGT-75 با توربین خانواده V94.2 کلاس  E و صدور خدمات فنی و مهندسی محصول MGT-75 اشاره کرد.
براساس این گزارش، در این موافقت نامه میزان سرمایه گذاری طرفین جهت اجرای پروژه به طور مساوی و برابر با ۵۰ درصد ذکر شده است.
در مورد مدت زمان اعتبار این موافقت نامه نیز اشاره شده که به مدت ۱۵ سال است که ۵ سال اول برای تحقیق و توسعه و ۱۰ سال باقیمانده برای فروش و تجاری سازی محصول خواهد بود.
انتهای پیام/